Interaktivni dodatki:






Datum: 27. FEB 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Sladica, ki je v resnici zdravilo

Zaradi izjemne kombinacije sestavin gre za sladico, ki ima izjemen vpliv na imunski sistem, srce, ožilje, zdravi pritisk, vnetja, zavira razvoj rakavih celic ...

Ta sladica je izjemna eksplozija okusov in izredno zapeljiva kombinacija zdravja in hranljivih snovi. Čeprav je na prvi pogled videti, da gre za klasično sladico, pa imajo sestavine tako veliko antioksidantov in mineralov, da bi sladico lahko umestili tudi med domača zdravila, ker je mogoče z njo izboljšati krvno sliko, stabilizirati pritisk in hormonski sistem, okrepiti imunski sistem, pomiriti vnetja, ustaviti rast glivic, celo rakavih metastaz.

Sestavine:

  • 200 gramov temne čokolade z vsaj 70 % kakava
  • 2 žlici naribanega ingverja
  • 1 granatno jabolko
  • ščepec grobe morske soli
Priprava:

Če doma nimate temne čokolade, lahko uporabite mešanico 70 odstotkov kakava v prahu, kakavovo maslo, priporočamo pa tudi rjavi trsni sladkor.

Čokolado segrejte, da se utekočini. Dodajte polovico zrn granatnega jabolka in kuhajte še približno 5 minut. Pekač obložite s papirjem za peko in vanj vlijte čokoladno mešanico, debelina plasti pa naj ne bo večja od enega centimetra. Nato čez čokolado potresite s preostankom granatnih zrn, potresite še z ingverjem in ščepcem soli. Pekač dajte za eno uro v hladilnik.

Preden čokolado postrežete, jo nadrobite na manjše koščke.

Uživajte v nenavadni kombinaciji okusov.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani