Interaktivni dodatki:






Datum: 15. JAN 24 - DOBRO JE VEDETI

Ali veste, kateri so prvi simptomi raka, ki se najprej kažejo na rokah?

Znakom na rokah bi morali posvečati več pozornosti, ker nam pomagajo dovolj zgodaj prepoznati težavo v telesu

Poglejte svoje roke in povejte, ali lahko že na prvi pogled ugotovite, da imate raka? Če bi vedeli kaj in kje gledati, bi to bil mačji kašelj. Vse se namreč začne s suho kožo.

Kazalec
Vrh kazalca je povezan z notranjimi organi, sredina s tankim črevesjem, koren kazalca pa s prstnim košem. Pogosto se suha koža pojavlja na kazalcu zaradi neredne prehrane in preskakovanje obrokov. Hitro se disciplinirajte, ker v vsakem boju z zdravjem ljudje potegnemo krajšo.

Sredinec
Sredinec je povezan s srcem. Če se vam na tem mestu začne luščiti koža, je to zato, ker vam primanjkuje vode. To pomeni tudi,da bi morali jeste več jedi na žlico.

Prstanec
Prstanec je povezan z jetri in presnovo. Jetra so v našem telesu zadolžena za številne naloge. Morda jeste preveč mastno hrano. Morda jeste preveč strupov ... Če imate pogosto suho kožo na prstancu, je to lahko tudi znak raka na jetrih, ki je šesti najpogostejši rak na svetu, po umrljivosti pa je celo na tretjem mestu. Lahko gre tudi za moznjo žolča. Ali pa za povsem nedolžno pomanjkanje vitaminov in mineralov. Jejte bolj raznoliko hrano.

Mezinec
Težave z mezincem nakazujejo težave z ledvicami. Lahko ste se nahladili, lahko da jeste preveč začinjene hrane, ali pa jeste preveč strupov. Priporočamo vam, da si vzamete en dan za razstrupljanje telesa, ko cel dan samo pijete. Naj gre čim več strupov iz telesa.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani