Interaktivni dodatki:






Datum: 16. DEC 23 - DOBRO JE VEDETI

Kako okrepiti imunski sistem v samo 15 sekundah?

Mislite, da je to nemogoče in, da gre za marketinški trik? Nikakor!

Ruski zdravnik dr. Sergej Bubnovski je postal svetovno slaven zaradi svojih nenavadnih metod zdravljenja. Kombinira namreč ljudske metode zdravljenja s sodobno medicino, največ uspehov pa ima predvsem zaradi posebnih preventivnih metod. Ena takih je denimo vaja, ki traja 15 sekund, in s katero v hipu okrepite imunski sistem.

Če se vam zdi, da vas daje kašelj, smrkate, imate zamašen nos in se počutite, kot bi vas povozil avtobus, potem je to pravi nasvet za vas.

V manjšo kad nalijte vodo, ki mora biti hladnejša od 14 stopinj Celzija. Če tako hladne vode ne morete dobiti iz vodovodne pipe, si pomagajte z ledom. Sezujte se in za 15 sekund dajte noge v mrzlo vodo. Če ne boste mogli tako dolgo vzdržati, lahko vmes tudi malo prestopate, a bistveno je, da imate vsako nogo 15 sekund v hladni vodi.

Po hladni kopeli noge dobro obrišite in nadenite debele volnene nogavice. Že čez nekaj minut boste čutili vročino v nogah, a prava čarovnija se dogaja v krvi. Več raziskav je potrdilo, da lahko s to metodo povečate število belih krvnih celic in sicer monocitov in limfocitov, ki so zadolženi za uničevanje patogenov. Hladna kopel nam torej ne izboljša samo prekrvavitve in utrip srca, pač pa telo spodbudi, da proizvede več celic, ki vam pomagajo ohranjati trdno zdravje.

Dr. Budnovski predlaga, da noge okopate s hladno kopeljo vsak drugi dan, to pa počnete redno vsaj 6 tednov.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani