Interaktivni dodatki:






Datum: 19. DEC 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kombinacija začimb, ki nas obvaruje pred rakom dojk in črevesja

Ameriška zdravnica Anderson trdi, da je po večletnih raziskavah našla mešanico začimb, ki nas obvaruje pred najhujšimi boleznimi. Dovolj je že ena žlica na teden.

Ameriška zdravnica Caroline Anderson se že vso svojo poklicno pot ukvarja z zdravljenjem bolnikov z rakom. Prav zato imajo njene ugotovitve toliko večjo težo. Čeprav ni bilo narejene še nobene neodvisne študije, ki bi potrdila njeno tezo, pa gre za mešanico sestavin, ki so vsakomur dostopne. Andersonova pravi, da je to tega zaključka prišla, ko je analizirala prehranske navade svojih pacientov in študije stare indijske medicine. Ko boste videli, za kaj gre, vam bo jasno, da tak nasvet ne potrebuje dragih znanstvenih raziskav, ko pa lahko priporočilo poskusite že danes.

Potrebujete naslednje sestavine:

  • 1 čajno žličko kurkume
  • 1/2 čajne žličke olivnega olja
  • 1/4 čajne žličke črnega popra
Priprava:

Vse sestavine premešajte in jih uporabite kot dodatek recimo k solatam, sendvičem ali h kaki drugi jedi.

To mešanico lahko vzamete tudi razredčeno s požirkom, ali dvema, vode, vendar je kombinacija z zeleno solato veliko boljša, ker v tem primeru dobite v telo hranljive snovi, vlaknine in še druge zdrave maščobe.

Andersenova še predlaga, da je za preventivo dovolj, če pojeste eno tako žličko na teden, še boljše pa je, če se navadite jesti to mešanico vsak dan. Še posebej v času, ko je zunaj slabo vreme. Kurkuma ima namreč močne protivnetne lastnosti in bo pozitivno vplivala tudi na imunski sistem.

Sicer pa Andersonova še razlaga, da s samo temi tremi začimbami lahko preprečimo nastanek raka na črevesju, prsih, prostati, celo tumorje na možganih zdravi ...

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani