Interaktivni dodatki:






Datum: 26. NOV 23 - DOBRO JE VEDETI

Rak ni bolezen, ampak posel

Vedno več je primerov, ko ljudje premagajo raka in vse več je alternativnih metod, ki so neverjetno učinkovite. Za kaj v resnici gre pri raku?

Dr. Harold Mennera, avtor knjige Smrt raka (Cancer Death), močno vznemirja farmacevtsko, zdravstveno in politično srenjo. Trdi namreč, da "rak ni bolezen, ampak posel" in, da je rak v 90 odstotkih primerov ozdravljiv.

Mannera trdi, da smo zavedeni in žrtve zdravstvenih zaslužkarjev. Po njegovem je rak le pomanjkanje vitamina B17 in nič drugega.

Za ponazoritev uporablja primer skorbuta. Mornarji so dolgo časa trpeli za to boleznijo, veliko jih je celo umrlo. Ker je bila bolezen zelo dobičkonosna, se stroki z iskanjem zdravila ni nikomur mudilo. Rezultati tistih, ki so se dokopali do resnice, so bili kmalu zatrti in skriti pred javnostjo. Ker pa resnice ni mogoče v nedogled držati skrite, se je kmalu razvedelo, da gre pri skorbutu le za pomanjkanje vitamina C.

Z rakom je podobno. Kolonialisti in sovražniki človeštva so zgradili celo industrijo okoli tega in denar zajemajo z lopato. Ne smemo namreč pozabiti, da je onkološka industrija vzcvetela po drugi svetovi vojni. Poleg tega, je prepričan Mennera, za raka ni nobenih stroškov postopka, zdravljenja in usposabljanja. Vsi postopki zdravljenja so izjemno preprosti in enostavni, rezultatov pa ni. Vse več ozdravljenih ni zaradi napredka medicine, pač pa vse večje osveščenosti ljudi, ki se ne zanašajo več samo na pomoč zdravnikov.

Prav zato je Mennera oblikoval nekaj nasvetov, kako preprečiti, da bi zboleli za rakom.

  • Jedrca marelic:vsak tretji dan pojejte 10 do 20 jedrc marelic (to je tisto jedrce, ki se skriva v koščicah marelic). Koščic ne jejte vsak dan.
  • Brstični ohrovt: jejte čim več brstičnega ohrovta. Še posebej dober in zdrav je v solati.
  • Pšenični kalčki: je najboljši vir tekočega kisika in laetrila, najmočnejše učinkovine proti raku, kar jih doslej poznamo. To snov najdemo tudi v kosteh in jabolkih, kjer je ekstrakt vitamina B17 (amigdalin oziroma vitamin B17 - to je snov, ki je skoraj povsod po svetu prepovedan prav po zaslugi farmacevtov).
  • Koščice jabolk, breskev, hrušk, sliv: tako kot koščice marelic, je tudi v teh veliko vitamina B17. Nikakor pa ne pretiravajte z uživanjem tega.
  • Grenki orehi in mandlji: to so najbogatejši vir vitamina B17 v naravi
In še: kaj je po Mennere najpogostejši vzrok za nastanek raka?

Detergenti!

Naj bo posoda še tako temeljito oprana, na njej ostanejo sledovi snovi, ki so izjemno rakotvorne.

Drug razlog pa se po Mennerjevem mnenju skriva v milih.

Kaj je rešitev?

Tekoča mila in detergente razredčite s kisom v razmeru 1 : 1 in nikdar ne boste dobili raka, je prepričan Mennera.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani