Interaktivni dodatki:






Datum: 25. NOV 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kdaj ste nazadnje poskrbeli za razstrupljanje črevesja in ožilja?

Da, tudi ožilje je dobro vsaj dvakrat na leto temeljito prečistiti ...

Za razstrupljevalno in očiščevalno dieto bi se morali odločiti enkrat, še bolje pa vsaj dvakrat na leto. Nakopičeni toksini so lahko leglo virusov in bakterij, bolezni, ki pa jih lahko dobimo na tak način, pa niso prav nič prijetne. Pride lahko do raznih vnetij, infekcije, utrujenosti, zaspanosti, nastopijo lahko težave s koncentracijo ...

Mnogi od vas veste, da kefirju drugače rečejo tudi eleksir mladosti in zdravja, vendar pa, če je zmešan z ajdovo kašo, potem dobite izjemno hranljivo čistilno poslastico. Napitek med drugim znižuje nivo sladkorja v krvi, odstranjuje maščobe v krvnih žilah, zaradi ajde je ta sok odličen čistilec črevesja, normalizira presnovo, poveča raven hemoglobina v krvi ... Zdravilnih vplivov je ogromno.

Sestavine:

  • 1 žlica ajdove kaše
  • 2 dcl kefirja (domač kefir je idealen)
  • 1 žlica medu po okusu

Ajdo in kefir zmešajte v steklenem kozarcu in dobro premešajte. To mešanico shranite čez noč v hladilniku.

Najbolje je, če kozarec (2 dcl) popijete zjutraj na tešče. Zelo pomembno je, da po tem napitku 3 ure nič ne jeste, pijete pa lahko samo vodo (vode ni nikdar preveč).

Poleg jutranjega termina je pomemben tudi večerni. Če se odločite, da boste ta napitek pili zvečer, potem to naredite eno uro pred spanjem in poskrbite, da vas naslednje tri ure Luna ne po popeljala do hladilnika.

Ta napitek redno uživajte dva tedna.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani