Interaktivni dodatki:






Datum: 13. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Napitek z neverjetnim vplivom na vaš organizem

Popijte kozarec vode, ki ste si jo pripravili prejšnji večer, in opazujte, kaj se bo zgodilo z vašim organizmom. Presenečeni boste.

Zvečer v skodelico vode dajte 3 žlice lanenih semen. Pustite stati čez noč, naslednje jutro pa na tešče popijte to vodo (skupaj s semeni). Učinek je neverjeten in takoj opazen.

Lanena semena imajo namreč veliko vlaknin in dobrih maščob, zato se boste počutili skoraj cel dan sito in zdravo. Lanena semena namreč pospešujejo metabolizem, čistijo črevesje, celo pomagajo pri hujšanju. Poleg tega imajo ogromno omega-3 maščobnih kislin in kopico drugih zdravih maščob, ki krepijo kosti, sklepe in izboljšujejo splošno počutje.

Skodelica lanenih semen zelo učinkovito preprečuje glavobole, tudi utrujenost bo izginila, izboljšalo se vam bo razpoloženje. Po nekaj dneh pitja se vam bo izboljšala krvna slika, nivo sladkorja v krvi se vam bo normaliziral, izboljšal se vam bo tudi pritisk. Zelo pomembno je, da o tem razmišljate tudi, ko še nimate tovrstnih težav. Z lanenimi semeni lahko povsem preprečite, da bi sploh kdaj dobili sladkorno bolezen.

Seveda lahko kozarec lana in vode kombinirate z drugimi živili, kot so banane, suhe slive, zeleno-listnata zelenjava, med, cimet ...

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
lanena semena
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani