Interaktivni dodatki:






Datum: 24. SEP 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Presenečeni boste, kaj lahko pozdravite z limono in kruhom

Čeprav se sliši čudno, a kombinacija kruha in limone zelo pozitivno vpliva na elastičnost kože, znebite se žuljev, kurjih očes ...

Kruh deluje kot organska goba. Vpije tekočino in jo nato enakomerno oddaja na kožo. Če torej kos kruhove sredice namočen v limonin sok pritisnete na poškodovan del kože, bradavico ali žulj, ga obvežete in pustite čez noč, boste naslednje jutro navdušeni nad rezultatom.

Lahko pa kruh namočite tudi v jabolčni kis in dobili boste izjemno sredstvo v boju proti bradavicam, izrastkom, fibromom ... Pomembno je, da imate tak obkladek na koži celo noč, da deluje počasi in učinkovito.

Čeprav je v primeru izrastkov na koži jabolčni kis zaradi svoje agresivnosti veliko boljši, deluje pa tudi anti-bakterijsko in proti-vnetno, pa limona daje koži večjo elastičnost, preprečuje njeno staranje, zmanjšuje gube, pospešuje celjenje ...

Obstaja pa še en način s kruhom za mehčanje in napenjanje kože. Kruh namočite v olivno olje. Olivno olje tudi zagotavlja vlažnost kože in preprečuje izsušitev.



Presenečeni boste, kaj lahko pozdravite z limono in kruhom


Presenečeni boste, kaj lahko pozdravite z limono in kruhom
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani