Interaktivni dodatki:






Datum: 16. AVG 23 - DOBRO JE VEDETI

Ogabno, vendar neverjetno učinkovito zdravilo proti raku

Leta 2001 so svet šokirali argentinski raziskovalci, ki so ponudili čudežno zdravilo: pšenične žužke.

Ko je eden od argentinskih raziskovalcev dopustoval na Kubi, je bil presenečen nad zelo nizko stopnjo obolelih za rakom na Kubi. Ko je povprašal o tem fenomenu, so mu vsi zatrdili, da raka zdravijo z rednim uživanjem pšeničnih žužkov. To so žužki podobni tistim, ki se zaredijo med pšeničnimi zrni, imajo pa vsaj eno neverjetno lastnost. Argentinci so sklenili preveriti, če je tovrstno zdravljenje res učinkovito. Šokirali so svet.

Zdravljenje je preprosto. Prvi dan pojeste enega žužka in požirek vode.

Drugi dan pojeste dva žužka in požirek vode.

Vsak naslednji dan se število žužkov povečuje, vedno pa jih morate poplakniti samo z vodo. Število žužkov povečujete do 70. dne, ko pojeste 70 žužkov, nato pa število zmanjšujete in sicer 71. dan pojeste 69 žužkov, 72. dan 68 žužkov ...

Zelo pomembno je, da so žužki živi, ko jih pojeste. Ne smete jih gristi. Obvezno morajo priti do želodca. Namreč, ko žužki pridejo do želodca, zaradi kislin umrejo in pri tem sprostijo poseben derivat krotoksina, ki je po kemijski strukturi podoben strupu južnoameriške klopotače, a vendar dovolj drugačen, da ni smrtno nevaren.

Ker naj bi zdravljenje trajalo najmanj dva meseca, pomeni, da zadnje dneve pojeste tudi do 60 živih žužkov, kar sploh ni malo. Je lahko ta terapija tudi nevarna?

Da.

Vendar ne zaradi strupa, pač pa zato, ker celice tumorjev tako hitro odmirajo, da se telo ne more dovolj hitro čistiti. Poleg tega celice tumorja porabijo ogromno kisika in hranljivih snovi, kar pomeni, da mora bolnik v času zdravljenja jesti obilno in hranljivo hrano.

Se je pa terapija z živimi žužki izkazala za zelo uspešno tudi pri zdravljenje sladkorne, revmatoidnega artritisa, astme, Parkinsonove bolezni in celo AIDSa.

Čeprav je od prve objave zdravljenja z žuželkami minilo vrsto let, pa metoda z žuželkami še zmeraj ni splošno sprejeta. Farmacevti imajo vrsto pomislekov, raziskave na miših tudi niso uspešne, na Kubi in v Peruju pa vaški zdravilci s to metodo precej uspešno zdravijo raka.

Žuželke so očitno hrana in zdravila prihodnosti.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani