Interaktivni dodatki:






Datum: 17. AVG 23 - DOBRO JE VEDETI

Kako dobro poznate zdravilne učinke zlatih nitk narave

Tako preprostega, koristnega in učinkovitega zdravila, kot je na voljo prav v tem času, ne boste našli nikdar. Ozrite se po bližnjem koruznem polju.

Ali ste vedeli, da so koruzne nitke izjemno bogate s kalijem in vitaminom K, kar je bistvenega pomena za presnovo? Koruzne nitke pomagajo pri zdravljenju okužb sečil, pomaga pri presnovi protina, hiperglikemije, ledvičnih kamnov, težav s prostato, pomaga pri močenju postelje ...

Koruznim nitka pravijo tudi koruzna svila. 2 žlici sesekljane koruzne svile dajte v skodelico vrele vode, pokrijte in pustite stati 15 minut. Ko se čaj nekoliko ohladi, lahko dodate žličko medu. Priporočamo, da ne popijete več kot 2 do 3 skodelici na dan.

Tak čaj bo očistil telo toksinov in odvečnih odpadkov, ki krhajo imunski sistem. Prav tako tak čaj pomaga pri proizvodnji inzulina in zmanjšuje vrednost hemoglobina A1c in glukoze. Pomaga tudi pri boljšem delovanj trebušne slinavke.

Na koncu je potrebno dodati, da učinki zlata vrednih koruznih nitk prav zaradi razširjenosti, preprostosti in množičnosti ni bil nikoli povsem raziskan. Farmacevti pač ne verjamejo, da se v teh nitkah lahko skriva kaj pomembnega.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani