Interaktivni dodatki:






Datum: 17. JUN 22 - DOBRO JE VEDETI

5 napitkov, ki so močnejši kot prehranska dopolnila

Če razmišljate, da bi si pomagali s prehranskimi dopolnili, tabletami, razmislite, da bi si pripravili sami svoj zelenjavno-sadni koktail.

Ali ste vedeli, da bi morali vsak dan pojesti 70 % sadja in zelenjave? Problem pa je, ker pojemo več ogljikovih hidratov (v veliko primerih so to enostavni hidrati, ki se hitro spremenijo v sladkor in v krvi povzročijo dvig inzulina), še več sladkorja in ogromno strupov.

1. Špinača + banane + limona
Vzemite 3 dcl vode, dodajte 3 limone, skodelico sveže oprane špinače in sok polovice limone ali limete. Dobro premešajte v mešalniku.

2. Borovnice + banane + limona + zelena
Borovnice krepijo imunski sistem. Poleg skodelice borovnic zmešajte še 2 banani, sok pol limone, steblo zelene in 2 dcl vode. Zmešajte, da dobite gladek napitek.

3. Zelena + špinača + banana + limona
Zelena pomaga pri čiščenju telesa, preprečuje kopičenje maščob in pospešuje njihovo izgorevanje. Zmešajte te sestavine, pa boste dobili pravo vitaminsko-mineralno bombo. Kemičnih pripomočkov ne boste potrebovali.

4. Špinača + jabolko + banana + limona
Ta napitek izboljša razpoloženje, zmanjša utrujenost in daje energijo. V mešalniku zmešajte skodelico špinače, 2 banani, 1 jabolko, sok polovice limone in skodelico vode.

5. Kumara + solata + limona + med
Kumara pomaga telesu odstraniti strupe, solata je odličen vir vitamina E. V mešalnik dajte pol srednje kumare, sok pol limone, kozarec vode in žličko medu.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
banana
 
limona
 
špinača
 
borovnice
 
kumara
 
solata
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani