Interaktivni dodatki:






Datum: 30. APR 22 - DOBRO JE VEDETI

Vas trebuh, stegna in zadnjica spravljajo v depresijo?

Če niste zadovoljni s podobno svojega trebuha, stegen in zadnjice, potem vam ta nasvet lahko pomaga do popolnejše linije.

Poletje se bliža, posledice zimskih pojedin pa so vse bolj očitne. Kako se znebiti nabranih kilogramov in postati fit, lahko poskusite s tem napitkom, pri čemer pa ne pozabite na redno telesno dejavnost, ki je ključna pri boju z odvečnimi maščobami.

Sestavine:

  • 1 žlička jabolčnega kisa
  • ščepec čilija ali rdeče paprike ali kajenskega popra
  • sok in lupina ene limone
  • 2 dcl tople vode
Priprava:

Lupino limone najprej naribajte, dodajte čili ali papriko ali poper, dodajte še kis in sok limone, nato pa vse skupaj razredčite s toplo vodo. Najbolje, če ste vodo pred tem zavreli in jo pustili, da se malo ohladi (vsaj 10 minut). Vse sestavine premešajte in popijte po požirkih pred spanjem. Pred vsakim požirkom premešajte in pijte čim bolj počasi ...

Čili, paprika ali poper bodo poskrbeli za boljšo prebavo, s tem pa bodo pospešili tudi izgorevanje maščob. Vsi trije imajo veliko kapsaicina, ki stimulira delovanje živčnega sistema, ki proizvaja toploto v telesu, to pa pospeši porabo energije.

Polikosanol je snov v limoni (v lupini ga je največ), ki preprečuje nalaganje maščob, poleg tega limonin sok zmanjšuje apetit, krepi imunski sistem.

Domač jabolčni kis v zmernih količinah pomaga pri razkrajanju maščob, ki so že v organizmu. Pomembno je le, da na dan popijemo žličko kisa v zmernih odmerkih (žlica na dan je optimalna, pri količinah 5 žlic in več, pa telo vzpostavi obrambne mehanizme, ki v telesu nimajo pričakovanega pozitivnega učinka) in to počnemo vsaj teden dni zapovrstjo.

Že po nekaj dneh se bo telo navadilo na vaš večerni ritual. Zmanjšal se vam bo apetit, kar bo še dodatno prispevalo k znižanju kilogramov.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani