Interaktivni dodatki:






Datum: 8. FEB 22 - DOBRO JE VEDETI

Recept proti smrčanju, ki vas bo presenetil

Ste vedeli, da se lahko proti smrčanju borite z mešanico, ki jo utrete v stopala?!

Spanje velja za eno najpomembnejših stanj v življenju. Optimalno je, da spite 8 ur na dan, čeprav nekaterim zadošča že 6 ur. Na drugi strani pa so ljudje, ki so zaspani tudi po 10 urah spanca. Pravil glede dolžine ni in je odvisna od organizma posameznika.

Zelo pomembna pri tem je kvaliteta spanca in tukaj ne moremo mimo smrčanja. Smrčanje namreč ni samo moteče za druge, pač pa je to znak slabega in nesproščenega spanca. Smrčanje v resnici moti tudi tistega, ki smrči, le da se tega ne spomni.

Kako priti do kvalitetnega spanca?

Verjeli ali ne, na stopalu je več kot štiri tisoč živčnih končičev. Z njihovo stimulacijo lahko pozdravimo cel kup bolezni, ali pa preprečimo njihovo širjenje.

Pripravite si naslednjo mešanico:

  • 120 ml magnezijevega olja
  • 10 kapljic eteričnega olja sivke
  • 10 kapljic eteričnega olja kamilic
Priprava:

Sestavine zmešajte in jih dajte v stekleničko s pršilom. Pomembno je, da si s tem posprejate stopala tik preden greste spat in si rahlo zmasirajte stopala dokler se mešanica v celoti ne vpije v kožo.

Zakaj uporabljati to mešanico?

Spomin in ustvarjalnost
Z masažo stopal in to mešanico si lahko izboljšate spomin in pozitivno vplivate na svoj ustvarjalni potencial. Imeli boste več idej in hitreje reševali probleme.

Lepota
Kvaliteten spanec vpliva na celotno zdravje in seveda tudi na lepoto. Znanstveniki so ugotovili, da je za lepotni spanec dovolj že 4 ure spanja, če je le dovolj kvaliteten. V nasprotnem primeru se vam smrčanje odraža tudi na obrazu: upadel obraz, bled, suha koža, akne ...

Debelost
Ali ste vedeli, da sta debelost in smrčanje neposredno povezana? Če sami smrčite prosite partnerja, da vam pomaga ugotoviti vašo naravno mejo. Ljudje, ki imajo vzdržno telesno težo, ne smrčijo. Poskusite shujšati, pa boste presenečeni, da boste nehali smrčati, ali pa boste smrčali bistveno manj.

Energija
Če ne spite dobro, se telo počuti utrujeno in brez energije. Zaradi tega imate slabšo produktivnost, vse dnevne aktivnosti pa boste opravljali veliko teže, kot bi jih sicer.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani