Orehovi kamenčki za boljšo prebavo
 | 
NASVET DNEVA: Če jajca namažete z rastlinskim oljem, jih boste v hladilniku lahko imeli teden dlje.



Interaktivni dodatki:






Datum: 7. FEB 16 - RECEPTI

Orehovi kamenčki za boljšo prebavo

Okusen prigrizek med obroki, ki izboljšuje prebavo in preprečuje vnetja

Veganski prigrizek brez glutena vas bo presenetil s prijetnim okusom, predvsem pa z zdravilnimi lastnostmi.

Sestavine:

  • 3 skodelice ovsa
  • 1/2 skodelice grobo sesekljanih orehov ali mandljev
  • 1/2 skodelice mletih orehov ali mandljev
  • ščepec morske soli
  • 3 žlice javorjevega sirupa
  • 3 žlice kokosovega olja
  • ščepec vanilije
Priprava:

Najprej zmešajte suhe sestavine. V drugi posodi rahlo segrejte kokosovo olje in javorjev sirup, da se dobro povežeta, nato pa dodajte mešanico suhih sestavin. Dobro premešajte vse skupaj in oblikujte majhne kroglice. Zložite jih na papir za peko. Pecite pri 180 stopinjah Celzija in sicer 5 minut, nato kroglice obrnite in pecite še 5 minut na drugi strani.



Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.








Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani