Interaktivni dodatki:






Datum: 18. MAR 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Prebavni eliksir iz jabolk in zelja

Preprečuje vnetja v telesu, uničuje bakterije, uravnava presnovne procese, deluje razstrupljajoče ... Pijte ga kadarkoli, vedno bo koristil.

Zdrava prebava je ključ do zdravja. Samo z urejenimi presnovnimi procesi bo vaš imunski sistem deloval brezhibno, kar je še zlasti pomembno v mesecih, ko ne jemo veliko vitaminske in raznolike hrane.

Kombinacija zelja, jabolka in kumare ima močne protivnetne lastnosti. Zaradi visoke stopnje antioksidantov, ki vsebujejo žveplo, pomaga pri razstrupljanju telesa, blaži posledice izpostavljenosti sevanju in predvsem zelo močno zmanjšuje vnetja v telesu.

Glavna prednost tega recepta je, da uravnava prebavni sistem, telo pa prejme optimalno količino vitaminov, mineralov in vlaknin. Prav zaradi tega potrebujete mešalnik in ne sokovnik, kjer se hranljive vlaknine izgubijo.

Sestavine:

  • 1/4 manjše glave rdečega zelja
  • 1 zeleno jabolko
  • 1/2 kumare
Priprava:

Vse sestavine dobro operite. Zelje nasekljajte. Jabolko z lupino vred narežite na manjše kose. To isto naredite s pol sveže manjše kumare. Vse sestavine dajte v mešalnik in mešajte vsaj 2 minuti.

Za okus lahko dodate še šopek bazilike in malo sveže mete.

Sok popijte še svež. Postan nima več tako visoke hranljive snovi.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani