Interaktivni dodatki:






Datum: 7. JAN 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Super-zdravilo iz paradižnika in brokolija

Če poznate pravilno razmerje, kako zmešati in zaužiti paradižnik in brokoli, potem lahko premagate tudi najhujše rakave bolezni

Za brokoli je bilo ugotovljeno, da vsebuje snov sulforafan, paradižnik pa ima največ likopena. Obe snovi skupaj sta po mnenju Johna Erdmana iz univerze v Illinois v ZDA ključnega pomena za boj proti raku. Tandem teh spojin se spremeni v anti-rakastega velikana, najpomembneje pa je, da selektivno napadata slabe celice.

Erdman je svoje besede potrdil v laboratorijih, s testi na podganah, zelo pozitivne pa so njegove izkušnje tudi pri ljudeh, ki so se držali njegovega recepta.

Erdman priporoča, da vsako jutro namesto zajtrka (na tešče) pojemo:

  • 1,4 skodelice surobega brokolija in
  • 2,5 skodelice svežega paradižnika.
Oboje na hitro zmešajte in popijte, pazite le, da imate čim bolj sveže in ekološke sestavine.

Ker sta tako brokoli, kot paradižnik dostopna čez celo leto in vsebujeta celo vrsto hranljivih snovi, je ta mešanica priporočljiva tudi kot preventivno sredstvo, ki mimogrede okrepi še imunski sistem in očisti telo. Testni pa med drugim kažejo, da je ta kombinacija še posebej primerna za moške po 40. letu, da se izognejo težavam s prostato. Statistika namreč pravi, da je rak prostate po umrljivosti drugi najpogostejši rak (takoj za pljučnim). In še eno dobro lastnost imata brokoli in paradižnik: ustavita rast tumorjev in metastaz.

Ne pozabit, da raka spremlja zakisano telo (to sicer še ni znanstveno dokazano, vendar to dejstvo potrjuje statistika). In če vam uspe ustaviti razvoj bolezni, hkrati pa spremenite svoj pH (jeste večinoma zgolj bazično hrano), je to lahko zelo pomemben korak k ozdravitvi.

Seveda brez pomoči zdravnikov ne bo šlo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani