Interaktivni dodatki:






Datum: 18. JAN 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Namesto večerje sok za hujšanje

Ta napitek tako močno zaposli prebavo, da boste porabili vso odvečno energijo, ki ste se jo čez dan pridobili

Že res, da živil z negativno energijsko vrednostjo ni, vendar pa imajo nekatere sestavine tako nizko energijsko vrednost, da človeško telo porabi več energije, kot jo je dobilo. Če pa to kombinirate še s sestavinami, ki imajo rahel odvajalni vpliv, in s sestavinami, ki prekipevajo od viška mineralov, potem lahko s tem napitkom opazno shujšate in to dobesedno čez noč.

Kaj potrebujete?

Sestavine:

  • sok 1 limone
  • 1 manjša kumara
  • 1 žlica naribanega ingverja
  • 1 vejica peteršilja
  • 1/2 skodelice vroče vode
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in temeljito miksajte vsaj pol minute. Zelo pomembno je, da dobite homogeno zmes, ki pa jo morate popiti zvečer, vsaj 30 minut pred spanjem. Lahko tudi prej, vendar po tem napitku ne smete nič več jesti, pijete pa lahko le mlačno vodo (topla voda še dodatno pospeši topljenje maščobni oblog predvsem okrog trebuha).

Kako deluje ta napitek?

Zaradi peteršilja in kumare ima napitek izrazit čistilni in odvajalni učinek in že samo s tema sestavinama bi lahko sestavili napitek za hujšanje. poleg tega ima peteršilj izredno malo energije, a veliko antioksidantov, vitaminov in mineralov, ki preprečujejo zastajanje tekočine. poleg tega deluje še antibakterijsko in preprečuje najrazličnejša vnetja od želodca do črevesja.

Ingver velja za čudežni pospeševalnik metabolizma, preprečuje zaprtje, skupaj z limoninim sokom pa krepita imunski sistem. Limonin sok pa povzroči še eno stvar: zaradi kisline se bo vaš želodec skrčil, apetit bo povsem izginil, odvečni kilogrami pa tudi.

In še voda. Mlačna mora biti. Pazite, da nima več kot 60 stopinj Celzija, ker je to meja, ko je vitamin C še obstojen. Poleg tega mlačna voda pospeši procese notranjih organov, razredči težko prebavljivo hrano, zaradi toplote pa celo pomaga pri razgradnji živil v enostavne in hranljive sestavine.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani