Interaktivni dodatki:






Datum: 28. NOV 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kako običajno vodo spremeniti v alkalno

Večina sodobne hrane je kisla, zakisanost telesa pa je nevarnejša, kot si mislimo - Ali ste vedeli, da lahko zakisanost telesa najhitreje nevtralizirate z alkalno vodo?

Če ima vaša slina pH med 7 in 7,4, potem ste zdravi. Če ima vaš urin zjutraj pH med 6 in 6,5, zvečer pa med 6,5 in 7, potem ste zdravi. Zdrava koža je rahlo kisla (pH 5,5). pH krvi je med 7,35 in 7,45. Kislost prebavnega trakta se giblje od 1,5 do 7,0 ...

Raziskave so dokazale, da kislo okolje povzroča razjede in drobne poškodbe iz katerih se razvijejo maligne celice, metastaze. Ko se metastaze razširijo po telesu, pomoči več ni.

Že res, da obstaja kopica diet, kako razkisati telo, a tako učinkovita, kot je ta z alkalno vodo, ni nobena. Razlog je preprost. Zdrav človek bi moral na dan popiti več kot dva litra vode. Alkalna voda je učinkovita zaradi količine.

Preverite, koliko vode na dan potrebuje vaše telo.

Izračun potrebne dnevne količine vode

Izračun velja pri minimalni telesni aktivnosti (pol ure sprehoda).
, težek kg, potrebuje na dan 0 litrov vode (to je 0 kozarcev po 2 dcl).
Upoštevajte, da približno 30 % vode (v vašem primeru 0) dobimo s hrano.

Problem zakisanega telesa je tudi, da v takem okolju zdrave in koristne celice umirajo.

Kako narediti alkalno vodo?

Sestavine:

  • 1 čajna žlička himalajske ali morske soli
  • 1 bio limona
  • 2 litra čiste, filtrirane vode
Priprava:

Limono narežite na kolobarje. V posodo dajte limono (nikar je ne stiskajte) in sol (morska sol ima več kot 40 mineralnih snovi), šele nato pa čezenj prilijte vodo. Posodo dobro zaprite in jo za čez noč postavite na temno in hladno mesto.

Pomembno je, da tako pripravljeno vodo čez dan vso popijete, pred zajtrkom pa vsekakor popijte vsaj en kozarec. pH alkalne vode je 9 in hitro nevtralizira telo. Ta dieta vam pomaga tudi, da popijete dovolj vode čez dan. Ne pozabit, da 90 % vode gre skozi možgane, zato so ljudje z zakisanim telesom pogosto utrujeni, slabe volje, s pogostimi glavoboli in bolečinami v trebuhu.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani