Interaktivni dodatki:






Datum: 26. NOV 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kako se znebiti želodčnih bakterij

Želodčne bakterije so pogost vzrok mnogih bolezni, njihovo zdravljenje pa je težko in dolgo.

Ste pomislili, da virusi in bakterije povzročijo največ okužb na prebavilih, povzročajo razjede na želodcu, poškodujejo sluznico, okužbe pa lahko povzročijo celo raka na želodcu in črevesju? Včasih so posledice okužbe z virusi podobne zastrupitvam s hrano. Večina mikrobov namreč vstopa v telo iz prebavnega trakta in to je tudi najlažji način, da se jih znebite. Če boste uporabili ta preprost naravni način, se boste znebili veliko želodčnih težav.

Recept za premagovanje želodčnih vsiljivih mikrobov je preprost.

Fige narežite na četrtine, zložite jih v keramično ali stekleno posodo (nikar ne uporabite kovine ali plastike) in izdatno prelijte s kvalitetnim hladno stisnjenim olivnim oljem. To mešanico postavite na suho temno mesto in pustite stati 40 dni.

Ko so fige pripravljene, pojejte en košček fige zjutraj na tešče, zraven pa pojejte še žličko olivnega olja s katerim ste prelili fige.

Če ne morete čakati 40 dni, lahko začnete z uživanjem fig že po enem tednu, vendar takrat njihova moč še ni povsem razvita.

V času, ko jeste fige, se izogibajte začimbam. Niti soli in popra ne uporabljajte. Izogibajte se kisli hrani (kisle po okusu), ne jejte mastnega mesa, še posebej se izogibajte predelanim mesnim proizvodom.

Fige namočene z olivnim oljem so dobre tudi proti hemeroidom, proti zaprtju, neplodnosti, zdravijo vrsto črevesnih bolezni, celo proti astmi in bronhitisu je to zelo učinkovito zdravilo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
črevesne bolezni
 
astma
 
bronhitis
 
želodčne razjede
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani