Interaktivni dodatki:






Datum: 10. OKT 21 - ZDRAVJE, LEPOTA

Večerni napitek kot varuh zdravja

Predstavljamo vam napitek, ki blaži artritis, zdravi srce, možgane, vnetja in še kup drugih bolezni - tudi proti tumorjem in razvoju rakavih celic

Posebnost tega napitka je, da se pije zvečer, ko se telo umiri. Kot bi telo po celodnevni zabavi prezračili, očistili in napolnili z novo energijo.

Sestavine:

  • kozarec tople vode
  • žlička ingverja v prahu
  • žlička kurkume v prahu
  • žlička javorjevega sirupa ali medu
Priprava:

Najprej v kozarcu vode zmešajte ingver in kurkumo in šele nato dodajte sirup ali med. Sladilo namreč ni samo, da izboljša okus, pač pa je tudi vir energije, ki jo telo potrebuje pred temeljitim čiščenjem. Popijte cel kozarec naenkrat.

Ta recept je nastal pred štirimi leti na japonskem, ko so analizirali vpliv naravnih sredstev na več različnih vrst artritisa. Kurkuma se je izkazala kot izredno močno protivnetno zdravilo. Ko so dodali še ingver, se je njena moč povečala za 4-krat! Vendar pa napitek ne zdravi samo bolečin v sklepih.

Izkazalo se je, da ta večerna kombinacija zelo učinkovito preprečuje notranja vnetja in vnetja na molekularnem nivoju, zato je pitje te mešanice priporočljivo tudi za tiste, ki čutijo, da imajo načet imunski sistem. Napitek ima tudi veliko antioksidantov, da ga po učinkovitosti že lahko primerjamo z nekaterimi zdravili za preprečevanje razvoja rakastih celic, širjenja metastaz in tumorjev.

Zelo velik vpliv ima redno pitje tega napitka tudi za bolnike z Alzeimerjevo boleznijo, saj ta recept pomaga pri regeneraciji možganskih celic. pomaga pri depresijah, lajša vse vrste bolečin in ima močne antioksidativne učinke.

Za konec še to: vsaka bolezen se najprej začne z vnetjem. Ko se telo ukvarja z vnetjem, so vsiljive bakterije in virusi močnejši. Preprečevati vnetja pomeni skrbeti za zdravje.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani