Interaktivni dodatki:






Datum: 28. OKT 23 - DOBRO JE VEDETI

3 preprosti napitki za hujšanje

Želite jesti zdravo in ob tem še izgubiti nekaj kilogramov? Recepti z jogurtom so koristni zato, ker najprej začno topiti maščobo okoli trebuha.

Jogurt sodi med najbolj zdrava živila na svetu. Vsebuje veliko pomembnih vitaminov in mineralov ter pomaga vzdrževati naravno ravnovesje v telesu. Ne pozabite, da vsakič, ko ste na dieti, zdravniki priporočajo jogurt, ker je nevtralen in še zdrav. Da pa bi čim bolje izkoristili moč jogurta, vam ponujamo tri recepte, ki jih je dobro piti na tešče, vsaj pol ure pred pravim zajtrkom.

1. Peteršilj in cimet
Kombinacija 1 žlica sesekljanega peteršilja, žlica cimeta in 1 dcl jogurta vas bo napolnila z energijo in vitamini za cel dan, poleg tega pa občutno zmanjša apetit. Pomembno je le, da mešanico pustite stati vsaj eno uro, ali pa si jo že dan prej pripravite in pustite stati na temnem in hladnem mestu.

2. Pesa in limona
Potrebujete sok pol limone in prav toliko sveže stisnjenega soka rdeče pese. Oboje zmešajte z 2 dcl jogurta in na hitro popijte. Ta recept bo poskrbel, da bo vaša krvna slika boljša, da boste imeli dobro prekrvavitev, mimogrede pa boste izgubili nekaj kilogramov.

3. Paradižnik in česen
Zelo učinkovit shujševalni koktail je kombinacija paradižnika, česna (dovolj je en strok), dodajte še žlico olivnega olja in ostala zelišča, vse skupaj pa zmešajte s 3 dcl jogurta. Vse sestavine dobro premešajte, dodate lahko tudi ostala zelišča po okusu, jogurt pa dodajte povsem na koncu. Ta koktail pospešuje presnovo, krepi notranje organe, izboljšuje krvno sliko, poleg tega pa pomaga pri hujšanju.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani