Interaktivni dodatki:






Datum: 8. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Kako se znebiti 8 kg toksinov iz črevesja?

Debelo črevo ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja, imunskega sistema in seveda tudi pri postavi - shujšate lahko v treh dneh in si še popravite zdravje

Debelo črevo med drugim tudi uravnava nivo vode v telesu. Skrbi, da dobi telo dovolj vitaminov in mineralov. Uravnava prebavo. Skrbi za zdravje. Dobro je vedeti, da lahko hrana potuje skozi črevo 24 do 70 ur. Vitaminsko bogata in hranljiva hrana potuje počasneje, čeprav se nam zdi, da je ravno obratno, a črevesje je narejeno tako, da vedno optimalno izkoristi hrano, ki jo zaužijemo.

Ko pa je v hrani preveč odpadkov, običajno pride do zaprtja, kar upočasni prebavo, najhuje pa je, da se nesnaga nabira v telesu, kar najprej prepoznamo po povišani telesni teži. Zaprtje vpliva tudi na imunski sistem. Po telesu se pojavijo izpuščaji, težave z mehurjem, pogosti prehladi so prav tako znak načetega imunskega sistema, ki večinoma prihaja iz želodca.

Legendarni nutricist Stanley Burroughs je že davnega 1940 predlagal program za razstrupljanje in čiščenje telesa. V tistih časih je pritegnil veliko pozornosti, saj je bila alternativna medicina šele v povojih, mnogi pa so si veliko obetali. Tako je Burroughs sestavil posebno čistilno mešanico, ki še danes velja za biblijo vseh čistilcev.

Sestavine:

  • 3 dcl vode
  • 1/4 žličke kajenskega popra
  • 2 žlici javorjevega sirupa
  • sok pol limone
Priprava:

Vse sestavine dobro zmešajte, pijete pa lahko pred in po obrokih. Popijete lahko tudi do 5 takih kozarcev, vztrajati pa morate vsaj 10 do 16 dni. Potem naredite 10 dni premora in postopek lahko spet ponovite.

Ta mešanica povečuje vpojnost vitaminov in mineralov, kar pomeni, da lahko jeste manj, pa boste imeli več energije, že po nekaj dneh pa bo tudi tehtnica pokazala manj. To bo predvsem na račun nesnage, ki se vam je nabrala v črevesju.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani