Najbolj odštekana jed iz naribanega paradižnika



Interaktivni dodatki:






Datum: 23. SEP 15 - RECEPTI

Najbolj odštekana jed iz naribanega paradižnika

Ko boste videli ta trik, boste zagotovo poskusili tudi sami - zato, ker je preprosto in hitro, pa tudi zato, ker je bolj zdravo

Justin Chapple velja za enega najbolj prepoznavnih in slavnih ameriških kuharjev, njegovi nasveti pa so posebni, ker navdih išče po spletu, družabnih omrežjih in na ulici. Gledalce očara s preprostimi recepti in preprostimi tehnikami. In ena takih je nariban paradižnik.

Chapple je paradižnik prerezal na pol in ga z običajnim ribežnom naribal. Naj se sliši še tako čudno, ima to svoj smisel. Še posebej, ko vidite, kar iz tega nastane. Naribanemu paradižniku dodajte malo olivnega olja, sol, mleti črni poper, nekaj bazilike in dobili boste izjemno zdravo in okusno domačo različico kečupa. Taka paradižnikova omaka se odlično poda k testeninam.

Sicer pa si lahko celoten postopek ribanja paradižnika ogledate na spodnjem videu.




Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.




Nalagam vsebine ...



Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani