Interaktivni dodatki:






Datum: 27. OKT 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Zanimiva kombinacija kisa, česna in medu

Če vas muči artritis, zgaga, preveč holesterola, visok krvni tlak, vneto grlo, najrazličnejša vnetja in bi radi shujšali ter se še mimogrede znebili slabega zadaha, potem je to recept za vas.

Seznam zdravstvenih težav, ki jih lahko rešite z enim požirkom tega čudežnega pripravka, je res obsežen. Zelo učinkovito odpravlja bolečine v sklepih, kar je nalašč za ljudi z artritisom, putiko, revmo in drugimi nadležnimi boleznimi. Ta pripravek odpravlja težave s kislino v želodcu in preprečuje zgago. Ker uravnava prebavo, pomaga pri zaprtju. Zaradi sestavin, ki jih vsebuje, ga mnogi uporabljajo tudi za hujšanje, ker na zdrav in učinkovit način topi maščobe in zmanjšuje apetit. Prav tako ta pripravek deluje kot energijska pijača. Skrbi še za lepšo in prožnejšo kožo, saj zagotavlja energijo po celem telesu, zelo učinkovita pa je ta mešanica pri notranjih vnetjih, tudi vnetjih v ustni votlini.

Sestavine:

  • 10 olupljenih strokov česna
  • 2 skodelici vode
  • 1/4 skodelice domačega jabolčnega kisa
  • sok 1 limone
  • 4 žlice medu (lahko tudi več, če imate radi slajše)
Priprava:

Česen olupite in ga narežite na drobne koščke. Zmešajte ga s skodelico vodo in ga kuhajte 10 minut, da se zmehča. Vmes pripravite mešanico jabolčnega kisa, soka limone in medu. Ko se česen zmehča in dobite nekakšen česnov pire, posodo odstavite in počakajte, da se ohladi na sobno temperaturo, šele po tem dodajte česnu zmes ostalih sestavin. Pred pitjem vsakič dobro premešajte, zgornja količina pa je za en dan. Požirek naredite vsakič pred obrokom (potrudite se, da boste imeli vsaj 3 obroke na dan).

Ta pripravek lahko hranite v hladilniku, vendar ne več, kot 5 dni.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani