Interaktivni dodatki:






Datum: 6. JUL 23 - DOBRO JE VEDETI

Ali veste, zakaj je dobro kamilično olje?

Kamilično olje ima pozitivne učinke zunaj in znotraj telesa. Če ga boste vnesli v vsakdanje življenje, ne boste razočarani.

1. Akne in ekcem
Ta naravna sestavina je velik zaveznik proti razdraženi in vneti koži. Kamilice pomirjajo vnetja, zmanjšujejo rdečico, koža pa je bolj čista, gladka in prožna.

2. Odpravlja prhljaj
Kamilice pomirjajo lasišča, ga vlažijo in preprečuje prekomerno luščenje kože na glavi. Kamilično olje spada med najbolj blagodejne sestavine za lasišče.

3. Odpravlja stres
Masaža s kamiličnim oljem pozitivno vpliva na psiho. Kamilice namreč sproščajo mišice in z blagim nežnim vonjem delujejo rahlo omamno.

4. Kamilice so analgetik
Kamilično olje blaži bolečine pri artritisu ali migreni. Z nežnimi krožnimi masažnimi gibi lahko tovrstne težave povsem pozdravite.

5. Zdravi prebavne motnje
Kamilice so že od nekaj uporabljali za preprečevanje trebušnih in črevesnih težav, olje pa je dobro za vse, ki so zaprti, imajo drisko, ali pa jih pogosto napenja.

6. Razstruplja telo
Kamilično olje deluje kot diuretik, spodbuja delovanje ledvic, poleg tega pa deluje blagodejno na celoten metabolizem. Dovolj je vsako jutro na tešče popiti nekaj kapljic kamiličnega olja zmešanega v kozarcu mlačne vode.

7. Uravnava pritisk
Kamilice zmanjšujejo tveganje za bolezni srca in ožilja, zato jih lahko uporabljamo tudi kot sredstvo za zmanjšanje krvnega pritiska.



Ali veste, zakaj je dobro kamilično olje?
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani