Interaktivni dodatki:






Datum: 11. JUL 23 - DOBRO JE VEDETI

Kaj morate dodati zelenemu čaju, da mu povečate moč?

Zeleni čaj zdravi celo vrsto sodobnih bolezni, pomaga pri hujšanju, zavira staranje, a s tem preprostim dodatkom je njegova moč neverjetno večja

Zeleni čaj velja za priljubljeno pijačo tako med mladimi, kot tudi starejšimi, poleg tega pa je to osvežujoča pijača v vseh letnih časih. Zeleni čaj učinkovito blokira proste radikale, ki povzročajo raka in infarkte, lajša sončne opekline, znižuje krvni tlak, zmanjšuje slab zadah, varuje pred nastankom ledvičnih kamnov, obnavlja moči po telesnih naporih, prenavlja kožo ...

Na dan je priporočljivo popiti največ 4 skodelice čaja, saj lahko velike količine kofeina povzročijo nespečnost in nemir, zaradi čezmernega odvajanja vode iz telesa pa je povečana izguba mineralnih snovi.

In kako pripraviti zdrav zeleni čaj?

Vročo vodo pustimo stati 1 do 2 minut, nato za 2 do 3 minuti dodamo lističe čaja (pri čajih v filter vrečkah nikdar ne vemo, kakšna je kvaliteta čaja v njih - veliko proizvajalcev daje v filter vrečke čajev prah, ki ima izredno slabo zdravilno moč) in potem počakamo, da se čaj ohladi pod 36 stopinj Celzija.

Ko je čaj ohlajen, dodajte sok oranže (na liter čaja približno 3 oranže).

Oranže imajo veliko vitamina C (zato je pomembno, da je čaj primerno ohlajen) in so zelo učinkoviti razstrupljevalci jeter. Imajo veliko kalija in vlaknin in prav ta dva elementa postaneta v družbi z zelenim čajem tudi do 10-krat bolj učinkovita.

Zeleni čaj z oranžo je izredno učinkovit poletni čistilni napitek, ki vam olajša pot do popolne postave.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani