3 stvari, ki jih nikdar ne bi dali na žar, pa bi jih lahko
 | 
NASVET DNEVA: Alge so izredno hranljive, a imajo eno pomanjkljivost. Imajo veliko natrija.



Interaktivni dodatki:






Datum: 4. JUL 18 - DOBRO JE VEDETI

3 stvari, ki jih nikdar ne bi dali na žar, pa bi jih lahko

Predstavljamo vam jedi, ki so popečene na žaru skoraj boljše, kot surove - in še zdrave so

1. Lubenica


Ko se boste opogumili in lubenico popekli na žaru, jo še malo začinite. Poleg izredno dobro paše tudi drobno nasekljana čebula, ščepec soli in malo olivnega olja. Pecite približno 5 minut, da sladkor karamelizira. iz pečene lubenice lahko naredite slasten lubenica burger.

2. Zelena solata


Zelena solata na žaru povsem spremeni okus. Solato prav tako potresite s ščepcem soli in olivnim oljem, uporabite lahko tudi nariban parmezan in nekaj kapljic vinskega kisa. Pecite 1 do 2 minuti.

3. Avokado


Pečen avokado nase močno veže različne okuse, popečen pa dobi izrazit vonj po dimljenem. Peči ga morate zelo počasi, poleg pa zelo dobro paše tudi šetraj.



Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.








Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani