Interaktivni dodatki:






Datum: 26. JUL 23 - ZANIMIVOSTI

Najhujša nočna mora farmacevtov so zamrznjene limone

Vrsta raziskav je pokazala, da se v limoninih lupinah skriva 5- do 10-krat več vitaminov in mineralov, kot v soku, poleg tega pa je limona odličen nadomestek za kemoterapijo

Mnogi še vedno mečejo proč limonino lupino, čeprav je bistveno bolj zdrava od sredice. Sprva se je težko navaditi na izrazit okus limonine lupine, še težje pa je najti zares uporaben način njene uporabe. Zaradi zdravilnih lastnostih so zato limonine lupine največja nočna mora trgovcev z zdravili proti raku. Lahko se zgodi, da se bo človeštvo v prihodnosti spominjalo današnjih dni, kot primer, ko smo imeli zdravilo proti najhujšim milenijjsikim boleznim pred nosom, a ga nismo znali izkoristiti.

Skrivnost limoninih lupin je v zamrzovalniku!

Če boste limone dali v zamrzovalnik približno 2 uri pred uporabo, bodo lupine tako trde, da jih boste lahko enostavno naribali. Nikar ne skoparite z naribano limono in jo poskusite čim več uporabiti - ali v pijači, ali jedači.

Še dodatek, da boste vedeli, zakaj se splača zamrzovati limone. Limona uničuje celice 12 vrst raka, kot so slinavka, pljuča, prostata, dojke debelo črevo. Deluje tudi protivnetno in antibakterijsko. Uničuje notranje zajedalce, zdravi bakterijske okužbe in čisti telo. Limona zdravi tudi stres, napetosti, nervozo.

Pri zamrzovanju pazite le, da se boste čez dve uri spomnili vzeti limone iz hladilnika in jih uporabiti. Preveč zamrznjene limone so trde in neuporabne.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani