Interaktivni dodatki:






Datum: 18. JUL 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Mešanica treh sestavin, ki zdravijo raka, jetra in ledvice

Ta napitek je idealen v zimskih mesecih, s svežimi sestavinami v poletnih mesecih pa je desetkrat učinkovitejši.

Mnogi temu napitku iz samo treh sestavin rečejo tudi zdravje v kozarcu. Čeprav je videti preprost, pa je skrivnost vendarle v pripravi.

Sestavine:

  • korenček
  • rdeča pesa
  • jabolka
Priprava:

Kot rečeno, ni vseeno, če naštete sestavine skupaj zmiksajte v mešalniku, ali pa pripravite vsak sok posebej. Ključ je namreč v razmerju. Ta napitek ima maksimalen učinek, če zmešate iste količine soka med sabo.

Prav zato vam priporočamo, da najprej naredite sok iz rdeče pese. Tak sok potem pustite stati 5 do 10 minut, da pride do reakcije s kisikom. Sok rdeče pese bo tako izgubil svoje negativne lastnosti, ki lahko povzročajo slabost, bruhanje in omotico.

Če se vam zelo mudi, lahko sok korenčka in jabolk pripravite skupaj. Pomembno je le, da v mešalnik daste dvakrat več korenčka, kot jabolk. K temu soku lahko potem prilijete sok rdeče pese, dobro premešajte in popijte.

Ta zdrava mešanica preprečuje razvoj rakastih celic, čisti jetra, ledvice in pomaga pri zdravljenju razjed. Krepi imunski sistem, lajša menstrualne bolečine, izboljšuje krvno sliko in krepi ožilje.

Korenček je eden najboljših naravnih virov karotenov in folne kisline. Rdeča pesa je polna antioksidantov in sestavin, ki upočasnjujejo staranje. Jabolka zmanjšujejo apetit in so najboljši "fast food" na svetu.

Največja moč tega napitka je, da so vse tri sestavine na voljo skozi vso leto, a poleti je njihova moč vsaj 10-krat večja.

No, pa tudi zaradi obilice naravnega sladkorja v sestavinah, je poletna različica tega napitka slajša.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
rak
 
ledvice
 
jetra
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani