Interaktivni dodatki:






Datum: 28. JUL 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Neverjeten napitek brez kalorij in odličnega okusa

Učinkovito uravnava metabolizem, topi odvečne maščobe, uravnava sladkor v krvi in pospešuje odvajanje tekočine ... Gre za preprost napitek iz samo dveh sestavin!

Če zmešate same zdrave stvari, bo tudi končni rezultat takšen. Če pa kombinirate sestavine, ki se med sabo dopolnjujejo, pa je učinek večkraten. Zato vam predstavljamo napitek, ki je preprost in hitro pripravljen, ne potrebuje nenavadnih sestavin in zelo zdravilno vpliva na telo.

Sestavine:

  • 2 srednje veliki jabolki
  • 3 žlice cimeta v prahu
  • 1 liter prekuhane vode
Priprava:

Jabolki olupite, če ne poznate porekla. Če obstaja možnost, da sta bili škropljeni z voskom, ali kakšnim drugim škropivom, ju raje olupite. Nato jabolki narežite na drobne koščke. Potresite jih s cimetom in dobro premešajte, da se cimet spoji s sokom iz jabolk. Čez to polijte ohlajeno in prekuhano vodo in pustite stati vsaj dve uri na temnem in hladnem prostoru. Najbolje, da vse to počnete v stekleni posodi.

Ko je napitek pripravljen, ga pretočite v steklenico in postavite v hladilnik. Pijete ga lahko kadarkoli in nima stranskih učinkov.

Redno pitje cimetovega jabolčnika uravnava inzulin in uspešno topi maščobne obloge. Zelo pomembno je, da spijete vsaj liter tega napitka na dan.

Poleg tega so v cimetu antioksidanti in minerali, ki zmanjšujejo apetit in predvsem zmanjšujejo željo po ogljikovih hidratih. Zato je ta napitek priporočljivo piti zvečer, ali pa pol ure pred obrokom (to velja še zlasti, ko cel dan niste jedli nič drugega).

Poskusite in se prepričajte v svežino napitka, ki naj bo to poletje vaš redni spremljevalec.

In še zelo pomembna malenkost: zaradi učinka na prebavo je ta napitek praktično brez energije (poraba in vnos kalorij sta enaka).

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
jabolka
 
napitek
 
sladkorna
 
cimet
 
hujšanje
 
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani