Interaktivni dodatki:






Datum: 3. APR 24 - DOBRO JE VEDETI

3 triki, da ne boste nikdar lačni

To, kar vam razkriva ta članek, ni dieta in tudi ne čarobna formula za topljenje maščob - so le preprosti triki za premagovanje lakote.

Vztrajanje na dieti je v največji meri odvisno od tega, kako obvladujete lakoto. Da bi uspešno prišli do želene teže, vam to ne bo nikdar uspelo, če boste lačni. Zato najprej razmislite, če je dieta pravilna, in če je, potem lahko poskusite tudi s temi nasveti:

1. Kisle kumarice
Kisle kumarice znižujejo sladkor v krvi, poleg tega pa zelo znižujejo apetit. Pomembno je, da 20 minut pred obrokom pojeste eno, ali dve veliki kumari, pa tudi med obroki je vedno bolje grizljati kumare, kot karkoli druga.

2. Lešniki, orehi in mandlji
Oreščki so zelo zdravi in hranljivi prigrizki, ki uspešno zapolnijo čas med obroki. Že samo pest oreščkov vas lahko nasiti, v kombinaciji s suhim sadjem pa je to lahko zelo hranljiv obrok za zniževanje apetita. Še posebej zdrava je taka kombinacija dober nadomestek za večerjo.

3. Mineralna voda namesto gaziranih sokov
Gazirani sokovi znižujejo apetit, žal pa so zelo kalorični, kar vam ne bo pomagalo pri dieti. Najboljša zamenjava za sladke gazirane brezalkoholne pijače je mineralna voda, ki vas bo sprva napihnila, a to bo ustvarilo občutek sitosti. Če k temu dodate pest oreščkov, bo vaše hujšanje zagotovo uspešno.



3 triki, da ne boste nikdar lačni
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani