Interaktivni dodatki:






Datum: 12. MAR 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Sadje, ki pomaga pri hujšanju

Če zase ne morete najti shujševalne diete, ki bi delovala, še vedno lahko poskusite s sadno dieto.

Predstavljamo vam sadje s katerim lahko na enostaven način izgubite tudi nekaj kilogramov. Pri sadnih dietah vsaj ne morete zgrešiti glede vitaminov in hranljivih snovi. Pazite le na kalorij in količino sladkorja.

Grenivke
Vseeno je, ali je rumena, ali rdeča grenivka. Vse imajo zelo malo energije. V 100 gramih je namreč samo 209 J (50 kalorij) ter veliko vitamina C, encimov, ki pospešujejo prebavo, in še kopico drugih hranljivih snovi. Rahlo grenak okus vam bo pobral ves apetit in boste dlje časa ostali siti. Sok ene grenivke namesto večerje vas bo nasitila celo noč.

Pomaranče
Vsak dan bi morali pojesti vsaj eno pomarančo, četudi ne hujšate. V primeru, da bi se radi znebili odvečnih kilogramov, poskusite piti sokove v katere zmešate čim več belih delov lupine. Za pomaranče velja velja, da topijo maščobe okoli trebuha na na stegnih. Poleg tega so bogate z vitamini A, E, C in skupine B, krepijo imunski sistem, nižajo holesterol, izboljšajo metabolizem in imajo veliko antioksidantov.

Jabolka
Raziskave kažejo, da bi morali pol ure pred vsakim obrokom pojesti eno jabolko. S tem boste pojedli 20 % manj energije, v enem mesecu pa lahko brez truda shujšate dva kilograma, poleg tega pa boste dlje ostali siti. Jabolka imajo veliko vlaknin, pa tudi veliko sladkorja. Krepijo imunski sistem, več maščob pa topijo kisla jabolka.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani