Interaktivni dodatki:


(Superfoodme.nl)



Datum: 14. FEB 24 - ZDRAVJE, LEPOTA

Čudežni napitek - preprečuje, lajša in zdravi

Predstavljamo vam napitek, ki lajša bolečine, preprečuje vnetja, zdravi artritis in preprečuje raka

V Indijski ljudski medicini že stoletja uporabljajo napitek, ki ima več kot 300 antioksidantov in velja za poceni in učinkovito ljudsko zdravilo. Zdravi namreč celo vrsto bolezni, med drugim tudi raka, deluje pa protivnetno in kot analgetik.

Sestavine:

  • 1 žlica kurkume
  • ingver (približno 5 centimetrov)
  • 1 limona
  • 1 oranža
Priprava:
Ingver narežite na majhne koščke, v mikser pa dajte kurkumo, ingver, olupljeno limono (celo limono, ne samo sok) in olupljeno oranžo (poskusite dodati čim več bele snovi iz lupine). Vse skupaj dobro zmešajte in pijte zjutraj na tešče.

Raziskovalec indijske medicine dr. Ajay Goel, je pri analizi tega napitka ugotovil, da je skrivnost v limoninem soku in kurkumi. Ko sta skupaj se aktivirajo antioksidanti, ki uspešno zdravijo artritis, zmanjšujejo togost in oteklost sklepov in so koristni pri zdravljenju demence. Ugotovil je še, da je ta napitek samo 2 do 5 % manj učinkovit od farmacevtskih antidepresivov, nima pa nobenih stranskih učinkov. Pa še naraven je.

Dr. Goel v svojem poročilu piše tudi o raku in o antioksidantih, ki uravnavajo količino prostih radikalov v telesu (ti so odgovorni za nastanek številnih rakastih obolenj). Prav tako ta napitek lajša prebavne težave, težave s srcem in ožiljem, odstranjuje toksine iz telesa, izboljšuje polt in kožo ...

Najboljše pri vsem skupaj pa je, da je tak napitek poceni in enostaven za pripravo.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani