Interaktivni dodatki:






Datum: 12. FEB 23 - ZDRAVJE, LEPOTA

Sok jabolka, krompirja in korenja

Rudolf Breuss je v svoji knjigi razkril idejo, kako v 42 dneh s pravo kombinacijo zdrave hrane premagati tudi najtežje bolezni

Knjiga 42-dnevno zdravljenje raka po Rudolfu Breussu je v tem trenutku gotovo najbolj vroča knjiga s katero se ukvarjajo milijoni po celem svetu. Bistvo njegove metode je, da se lahko vsak sam zdravi s čaji in sokovi, če le pozna pravilne kombinacije živil. Breuss v svoji knjigi opisuje metode zdravljenja 24 vrst rakov, ljudje po celem svetu pa skoraj vsakodnevno dodajajo še kakšno svoje odkritje. Vsak kamenček ima pomembno vlogo v mozaiku.

Tokratna kombinacija sokov jabolka, krompirja in korenja je po okusu in pripravi na las podobna Breussovi metodi in zagotovo pozitivno vpliva na vaše zdravje, če redno pijete ta sok.

Sok pripravite tako, da vse tri sestavine daste v sokovnik, poleg lahko dodate še nekaj kapljic limoninega soka in vse skupaj dobro zmiksajte. Popiti morate takoj in vse, zato ne pretiravajte s količino.

Pazite le, da uporabite ekološko pridelana živila, ki niso bila zdravljena z agrokemičnimi sredstvi. Pozorni bodite predvsem pri jabolkih.

Ta pijača preprečuje rast rakavih celic, pomaga pri obnovi jeter, ledvic, trebušne slinavke, želodca, krepi imunski sistem ... Sok pijte samo svežega in sicer zjutraj na tešče in popoldan pred zahodom sonca. Po zaužitju pijače vsaj eno uro nič ne jejte, pri rednem pitju pa vztrajajte vsaj 2 tedna.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani