Interaktivni dodatki:






Datum: 12. JAN 23 - DOBRO JE VEDETI

Recept 100-krat močnejši od kemoterapije

Ali sta limona in soda bikarbona res močnejša od kemoterapije? Zakaj ju potem zdravniki ne priporočajo?

Nikar zmotno ne mislite, da je rak bolezen sodobne družbe. Leta 1931 je dr. Otto Warburg prejel Nobelovo nagrado za medicino za svoje raziskovalno delo o raku. Takrat še ni bilo hitre in procesirane hrane, tudi ne toliko pesticidov, kot jih imamo danes, zrak je bil čistejši, pa tudi stresa je bilo manj. Od kod torej rak?

Dr. Warburg je v svojem poročilu zapisal, da je rak bolezen, ki je ni mogoče premagati. To je bil tudi čas, ko se je začela življenjska doba ljudi drastično povečevati, interni števec regeneracije celic pa temu ni sledil. In še vedno ne.

Na Warburgove ugotovitve so raziskovalci za nekaj časa pozabili in se spomnili nanje spet leta 1970, ko so analizirali recept z limono in sodo bikarbono. Takrat so naredili 20 laboratorijskih, rezultati pa so bili tako nedvoumni, da bi to moralo za vedno spremeniti način zdravljenja raka.

Pa ga ni, racionalne razlage za to pa ni.

Skrivnostni recept

Recept naravne kemoterapije, ki uničuje zgolj rakaste celice, zdravih pa ne (to je največji problem medicinske kemoterapije), je preprost. Stisnite za 2 žlički limoninega soka (pol limone), dodajte pol žličke sode bikarbone (pazite, da ne pride v stik z aluminijem), vse skupaj pa prelijte z 2,5 dcl vode. Pijte 4-krat na dan, lahko tudi preventivno.

Pazljivi bodite, da uporabite organske limone, ki niso zrasle ob pomoči kemičnih gnojil, ker je njihov učinek bistveno večji.

Kaj pravi na to medicina?

Pravzaprav ne veliko. O vplivu limone na razvoj bolezni raka ni nobenih neposrednih dokazov. Limona ima močan protimikrobni učinek, deluje proti glivicam in notranjim zajedalcem, uravnava krvni tlak, je močan antidepresiv, zmanjšuje stre. Poleg tega imajo vsi, ki zbolijo za rakom, zakisano telo. Znano je, da rakaste celice v bazičnem telesu ne preživijo.

Ker pa se v svetu skoraj vsak dan pojavi kakšno čudežno zdravilo, ki zdravi vse bolezni, je seveda tudi pri limoni in sodi potrebno ohraniti dobršnjo mero skepticizma. Naj na koncu velja pripomba nekega onkološkega bolnika: "Nisem še slišal, da bi kod umrl od preveč limone in sode, zaradi kemoterapije pa so."

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani