Interaktivni dodatki:






Datum: 23. DEC 21 - ZANIMIVOSTI

Feng šuj namigi za postavitev praznične smrečice

Ko postavljate praznično smrekico in pod njo darila, naredite to po feng šuju. Tako si lahko obetate denar, zdravje ...

Feng šuj je starodavna Kitajska modrost, ki govori o pretoku dobre in slabe energije v prostoru v katerem živimo. In ker je praznična smreka tujek v našem energijskem prostoru, je prav, da jo postavite tako, da vam bo resnično prinesla največ koristi.

Sever
Praznično drevo in darila na severu pomenijo dobro kariero. Priporočljivo je, da jelko okrasite z vodnimi in kovinskimi elementi v modri, sivi, črni, ali beli barvi.

Severo-vzhod
Ta položaj pomeni samozavest, drznost, odločnost. Da še poudarite to vrsto energije, naj na smrečici prevladuje rdeča, rožnata, tudi vijolična barva, nič pa ne škodi, če so zraven še ostale.

Vzhod
Drevo na vzhodu predstavlja skrb za zdravje in družino. Seveda to pomeni, da si želite urejenih odnosov, a se boste morali potruditi. Nič vam ne bo podarjeno. Še barve: svetle, sončne barve vam bodo prinesle vedrejše novo leto.

Jug
Drevo na jugu sicer prinaša slavo in potrditev vaših potez tako v poslovnem, kot tudi zasebnem življenju, a hkrati to pomeni, da lahko izgubite kakšnega prijatelja. Ta položaj ni najboljši ...

Jugo-zahod
Ljubezen. To je ena najboljših pozicij, če ste vsaj malo srčni in vam materialne dobrine ne pomenijo veliko. Vsekakor k ljubezni sodi rdeča barva, nikar pa je ne zatrite s hladnimi kovinskimi, ali vodnimi barvami.

Zahod
Smreka na zahodu pomeni kreativnost, k njej pa pašejo naravne, zemeljske barve. Veliko naj bo sive, oker, pastelne barve ... Tudi darila naj bodo zavita v ekološki papir. Svetleče, umetne barve k taki jelki ne spadajo.

Severo-zahod
Ta položaj naj izberejo družine, ki imajo težave s komunikacijo, pa tudi tisti, ki se v službi ne razumejo najbolje s sodelavci, ali šefi. Pri tej smrečici je pomembno samo eno, da prevladuje samo ena barva, ker to pomeni usklajenost. Bolj pisana bo smrečica, več nervoze in konfuznosti vas bo čakalo v naslednjem letu.

Center
Če si smrečico upate postaviti v središče prostora, boste največ naredili za svoje srce in zdravje. Takšna drevesca naj bodo pisana, razigrana, nekateri bi temu rekli kičasta. A pomembno je, da se vidi volja do življenja.

Še to ... Če ste smrečico že postavili, ali pa, če ste že odločeni, kje bo stala in ste izbrali barvo, potem nikar ne spreminjajte načrtov. Spontane poteze so namreč bolj iskrene in kažejo na vašo notranjo podzavest.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani