Interaktivni dodatki:






Datum: 29. DEC 23 - ZANIMIVOSTI

Shujševalna dieta s samo tremi sestavinami

Recept vam morda ne bo všeč, a dokler ne boste poskusili, ne boste vedeli, zakaj so holiwoodske zvezde dobesedno znorele za tem receptom

Pravijo, da je shujševalna dieta s samo tremi sestavinami zdrava in učinkovita, njena največja moč pa se pokaže prav v jesenskih in zimskih mesecih, ko smo ljudje večinoma manj aktivni, pa zato potrebujemo dodatne spodbude za izgorevanje odvečnih maščob.

Recept za dieto ni nič posebnega. Pomembno je, da se držite predpisane količine energije, ob tem pa vsak dan popijte napitek, ki je sestavljen iz naslednjih treh sestavin:

  • žlica jabolčnega kisa
  • ščepec mlete rdeče paprike
  • lupina in sok ene limone
Čudežni topilec maščob pripravite tako, da najprej naribate limonino lupino (naribajte je, koliko jo je mogoče) in jo prelijte z 2,5 dcl vrele vode. počakajte 10 minut, da se voda nekoliko ohladi, nato pa dodajte limonin sok, kis in čili.

Pomembno je, da naredite velik požirek pred in po vsakem obroku. Pred vsakim požirkom napitek dobro premešajte.

Kaj je skrivnost tega napitka?

Mleta paprika pomaga pri prebavi in pospešuje izgorevanje maščob. paprika namreč vsebuje kapsaicin (pekoči alkaloid), ki stimulira živčni sistem, kar proizvaja toploto v telesu, kar pospešuje porabo energije.

Limona vsebuje spojine, ki zavirajo odlaganje maščob, lupina pa ima veliko polikosanola, ki preprečuje odlaganje maščob.

In še jabolčni kis. Dobro je, če imate domačega, ker v zmernih količinah pomaga pri razgradnji maščob. Če vam okus jabolčnega kisa ni neprijeten, ga poskusite porabiti za solate in druge jedi, ker ima celo vrsto zdravilnih lastnosti.

Za konec pa še opozorilo: prve rezultate boste videlo po 3 do 5 dnevih redne uporabe, vztrajajte pa vsaj 10 do 14 dni.

Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani