Brstični ohrovt v masleni skorjici
 | 
NASVET DNEVA: Po močno začinjeni hrani se spahuje.



Interaktivni dodatki:






Datum: 2. DEC 14 - RECEPTI

Brstični ohrovt v masleni skorjici

Oblečev v maslene drobtinice in parmezan, dobi brstični ohrovt popolnoma nov, prijeten okus, sprejemljiv tudi za tiste, ki ga ne marajo preveč.

Sestavine:

- 500 g brstičnega ohrovta
- žlička soli
- 50 g masla
- tri žlice belih drobtin
- parmezan

Priprava:

Glavice ohrovta kuhamo v osoljeni vodi dvajset minut. Maslo segrejemo in v njem na hitro popražimo drobtine, toliko da pozlatijo. Dodamo odcejen in osušen ohrovt in narahlo premešamo, da se drobtine enakomerno oprimejo glavic.

Preden postrežemo posujemo z naribanim parmezanom.



Brstični ohrovt v masleni skorjici


Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.




Nalagam vsebine ...



Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
O portalu   |   Google +   |   Facebook   |   Twitter
Vem kaj jem - na vrh strani