Interaktivni dodatki:


(Estilo)



Datum: 27. JAN 22 - ZANIMIVOSTI

Ne kopirajte diet drugih!

37-letna angležinja Catherine Powell se je odločila vzeti stvari v svoje roke in je na bolšjem sejmu kupila sobno kolo za 25 evrov ...

Pred dobrim letom se je Catherine Powell odpravila k zdravniku. Slabo se je počutila, noge so jo bolele, tudi glava ... Zdravnik ji je predlagal dolgotrajno zdravljenje, strogo dieto in celo operacijo na kolenih. Powellova je imela ta dan pregleda 127 kilogramov.

Na poti domov je Catherine razmišljala, kaj narediti. Operacija se ji je zdela neverjetna, tudi družine ni mogla kar tako pustiti, pa še posledice zdravljenja bi lahko bile vprašljive. V vsakem primeru pa nič tega ne bi bilo mogoče, če prej ne bi shujšala.

Ni dolgo premišljevala. Najprej je zavila do najbližjega bolšjega sejma in tam za 25 dolarjev kupila sobno kolo.

Druga njena pomembna odločitev je bila, da je zavila v trgovino, nakupila ogromno sadja, zelenjave, dosedanjo hrano pa je skoraj v celoti zavrgla.

Vse to se je dogajalo pred približno 16 mesci.

Danes je Catherine 64 kilogramov lažja in še zmeraj vztraja na dieti, čeprav je že davno dosegla težo, ki si jo je zastavila. Sama pravi: "Najprej sem si želela, da bi se številka spustila pod 100. Ker pa sem se v tem času navadila jesti sadje in zelenjavo, čokolad pa tudi nisem več skrivala v hladilniku za zelenjavo. Vedela sem, da tja otroci ne bodo nikdar pogledali. Spremenjen način prehranjevanja in več telesne aktivnosti mi je korenito spremenilo življenje."

Seveda je shujšana Angležinja na Otoku danes prava atrakcija, vsakomur pa vsakomur pribije še to: "Nikar ne poslušajte dijet drugih, še najmanj slavnih osebnosti, ki nimajo pojma. V resnici vse za njih naredijo njihovi osebni trenerji, znani pa le prodajajo meglo in služijo. Vsak človek ima namreč svoj idealen shujševalni recept, ki ga enostavno morate odkriti sami. Če jeste hrano iz zdravih sestavin, boste hitro začutili, kaj vam paše in, kaj ne, in po kateri hrani ste še zmeraj lačni. Sama sem potrebovala 16 mesecev, kar sploh ni malo časa. Hujšala sem počasi (4 kg na mesec, op.p.) in vztrajno, predvsem pa sem ogljikove hidrate povsem črtala iz jedilnika."



Ne kopirajte diet drugih!


Ne kopirajte diet drugih!


Ne kopirajte diet drugih!


Ne kopirajte diet drugih!
Vas te vsebine zanimajo in bi želeli biti obveščeni o novostih?
Vpišite svoj e-mail in nič ne boste zamudili.
Nalagam ...

























Vem kaj jem - RSS
Copyright (c)
VemKajJem.si
maj 2014
π
Vem kaj jem - na vrh strani